Moje stranke

Z Janezom sodelujeva že 6 let. Njegov odnos je vedno profesionalen, se pa zna tudi pozabavati, ko to najbolj rabiš 🙂. Treningi so zelo raznoliki, kar mislim, da je zelo pomembno, da se ne naveličaš. Priporočal bi ga vsakemu, saj lahko z njegovo pomočjo vsakdo zelo napreduje.
Jure S.
Hokejist
Impedit sollicitudin praesent cum eligendi justo aperiam eget tellus mconsectetuer, porro nostrud ad taciti nesciunt omnis cubili
Janez K.
Študent / IT
Z Janezom sem začel trenirati leta 2014, preden sem opravil prva testiranja za sojenje lige ICEHL(ex EBEL). Od takrat naprej vsako poletje z nekaterimi sodniki pri njemu opravljamo skupinske priprave na novo sezono. Med samo sezono pa trenirava 2x tedensko in tako ohranjava pripravljenost in sanirava mikro poškodbe, ki pridejo čez sezono. Pri njemu poleg smisla za humor cenim tudi strokovnost in prilagodljivost mojemu natrpanemu urniku.
Gašper J. Z.
Hokejski sodnik / uni. dipl. Strojni inženir
Pri Janezu sem treniral eno leto z namenom izgube 15 kilogramov. Trenirala sva trikrat tedensko obenem pa sem se držal prehrane oziroma priporočenega vnosa kalorij z trenerjeve strani. Treningi so bili razgibani, sprva zelo naporni vendar očiten uspeh je prišel po približno pol leta. Všeč mi je bilo stalno motiviranje in zabavni treningi. Je tudi zelo prilagodljiv saj sem lahko treniral tako dopoldne kot popoldne.
Priporočam
Žiga K..
Inženir logistike