O meni

S športom se ukvarjam že od svojega 4. leta dalje. Kot malega navdušenca hokeja so me starši vpisali v hokejski klub Olimpija, pri katerem sem tudi zaključil ˝kariero˝ po 18ih letih. Hokejska pot se tam ni ustavila, saj še vedno amatersko igram hokej na ledu in in-line hokej. Skupaj to šteje že 30 let aktivnega igranja hokeja. V tem času sem zaigral tako v reprezentanci v hokeju na ledu do 20 let, kot tudi v članski in-line reprezentanci. Od nekdaj sem vsestranski športnik, ki vedno išče nove podvige in načine vključevanja športa v svoje življenje.

 Licenco osebnega trenerja pri FZS (Fitnes Zveza Slovenije) sem pridobil na Fakulteti za šport v Ljubljani. Ker mislim da je življenje konstantno učenje sem kasneje opravil tudi licence za prehranskega svetovalca pri FZS, inštruktorja olimpijskega dvigovanja uteži pri EWF (Olimpic Weightlifting Federation) ter licenco Powerplate trenerja.

 Delo trenerja opravljam že dobro desetletje in v tem obdobju sem izkušnje pridobival na področjih izgubljanja telesne maščobe, pridobivanju mišične mase, rehabilitacije po poškodbah, preventivnega treninga, kondicijskih priprav profesionalnih športnikov in rekreativcev, bootcampih, shujševalnij klinikah….