Moje stranke

Mnenja

Z Janezom sodelujeva že 6 let. Njegov odnos je vedno profesionalen, se pa zna tudi pozabavati, ko to najbolj rabiš 🙂. Treningi so zelo raznoliki, kar mislim, da je zelo pomembno, da se ne naveličaš. Priporočal bi ga vsakemu, saj lahko z njegovo pomočjo vsakdo zelo napreduje.
Jure S.
Hokejist
Do Janeza sem stopil, ker sem želel pridobiti na mišični masi in moči.
Velika razlika od ostalih pri Janezu je, da je eden redkih trenerjev, ki stranki realno pove svoje mnenje o posameznikovih ciljih, preprekah na poti do njihovega cilja, ter dejanskih možnosti dosege cilja. Zna ti reči ˝to pa ne bo šlo˝ in ob tem tudi lepo obrazloži zakaj ne.

Kljub temu, sva s skupnim trudom dosegla moje cilje!
Janez K.
Študent / IT
Vrhunsko, strokovno in celovito osebno trenerstvo!

Posveti se vsemu, od prehrane, sestave treningov, življenja izven fitnesa... Poskrbi, da treningi nikoli niso monotoni in se vedno posveti izvedbi in tehniki vaj.

Priporočam 💪
Peter Z.
Študent
Z Janezom sem začel trenirati leta 2014, preden sem opravil prva testiranja za sojenje lige ICEHL(ex EBEL). Od takrat naprej vsako poletje z nekaterimi sodniki pri njemu opravljamo skupinske priprave na novo sezono. Med samo sezono pa trenirava 2x tedensko in tako ohranjava pripravljenost in sanirava mikro poškodbe, ki pridejo čez sezono. Pri njemu poleg smisla za humor cenim tudi strokovnost in prilagodljivost mojemu natrpanemu urniku.
Gašper J. Z.
Hokejski sodnik / uni. dipl. Strojni inženir
Pri Janezu sem treniral eno leto z namenom izgube 15 kilogramov. Trenirala sva trikrat tedensko obenem pa sem se držal prehrane oziroma priporočenega vnosa kalorij z trenerjeve strani. Treningi so bili razgibani, sprva zelo naporni vendar očiten uspeh je prišel po približno pol leta. Všeč mi je bilo stalno motiviranje in zabavni treningi. Je tudi zelo prilagodljiv saj sem lahko treniral tako dopoldne kot popoldne.
Priporočam
Žiga K.
Inženir logistike

Foto arhiv

[my-instagram-feed user_id="17841400446347249" skin_id="1146" links_new_tab="1"]